Εταιρικό Προφίλ

Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, είναι η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα σε λύσεις αυτοματοποίησης παραγωγής και συσκευασίας και μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια.

Όλες οι λύσεις μας σχεδιάζονται με γνώμονα τη βελτίωση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των πελατών μας ενώ οι στόχοι μας σε κάθε έργο είναι η αύξηση της παραγωγικότητας, η μείωση του κόστους, η μεγιστοποίηση της ασφάλειας των εργαζομένων και των προϊόντων αλλά και η προσαρμογή στις οικονομικές και τεχνικές δυνατότητες των πελατών μας.

Τα Cobots είναι βασικό εργαλείο στις λύσεις νέα γενιάς που προσφέρουμε. Βρίσκονται στην καρδιά των νέων τεχνολογιών και του ψηφιακού μετασχηματισμού και αποτελούν σημαντικό όχημα μετάβασης στο Industry 5.0 όπου, ενώ θα διατηρούνται όλα τα πλεονεκτήματα της αυτοματοποίησης / ρομποτικής, ο άνθρωπος και τα ρομπότ θα δουλεύουν δίπλα δίπλα με τρόπο απόλυτα συγχρονισμένο και ασφαλή βελτιώνοντας σημαντικά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης.

Στόχος αυτού του ιστότοπου είναι η ενημέρωση των πελατών μας για τις λύσεις νέας γενιάς στην βιομηχανία & την αποθήκη ιδιαιτέρως των collaborative robots, τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές που καλύπτουν, ενώ επιθυμούμε η σελίδα αυτή να γίνει η αφετηρία της αυτοματοποίησης και του ψηφιακού μετασχηματισμού της δικής σας επιχείρησης!