Προϊόντα

για Λύσεις Cobots στη Βιομηχανία και τα Logistics
CobotMat CP-11

Το CobotMat CP-11 Plug & Play είναι ένα τυποποιημένο σύστημα παλετοποίησης με χρήση συνεργατικού ρομπότ (Cobot), το οποίο λαμβάνει προϊόντα απευθείας από τη γραμμή παραγωγής και τα τοποθετεί σε παλέτα. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει του επιτρέπουν ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία μαζί με τον άνθρωπο στον ίδιο χώρο εργασίας.

Η χρήση ρομποτικού βραχίονα από την κορυφαία εταιρία HANWHA εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και ακριβή χειρισμό προϊόντων ενώ ο συμπαγής σχεδιασμός του συστήματος το καθιστά ιδανική λύση για εργοστάσια με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο.

Παράλληλα, οι δυνατότητες "Plug & Play" του CobotMat κάνουν την ενσωμάτωσή του στη γραμμή παραγωγής εξαιρετικά εύκολη. Ο προγραμματισμός του συστήματος για τη διαχείριση νέων προϊόντων ή πρότυπων παλετοποίησης γίνεται πολύ γρήγορα ενώ μπορεί ακόμη και να μεταφερθεί σε άλλες γραμμές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του εργοστασίου.

Το CobotMat CP-11 είναι ιδανικό για όλες τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, που αναζητούν απόσβεση σε λιγότερο από 1 έτος.

Οφέλη:

 • Ασφάλεια / Συνεργασία με τον άνθρωπο
  Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του CobotMat CP-11 πληρούν τα πρότυπα ISO 138849-1 και επιτρέπουν ασφαλή και αποτελεσματική συνεργασία με ανθρώπους στον ίδιο χώρο εργασίας.
 • Ευκολία στην Εγκατάσταση & Χρήση / Ευελιξία / Αναβαθμισιμότητα
  Το CobotMat CP-11 διακρίνεται για την ευκολία χρήσης του και τη γρήγορη και απρόσκοπτη εγκατάστασή του σε υπάρχουσες γραμμές. Επιπλέον, μπορεί να προγραμματιστεί εύκολα για να διαχειρίζεται νέα προϊόντα ή πρότυπα παλετοποίησης. Τέλος, το σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί για να καλύψει αυξημένη παραγωγικότητα, ψηλότερες παλέτες και επιλογή τοποθέτησης φύλλου μεταξύ στρώσεων της παλέτας.
 • Αξιοπιστία / Ελάχιστη συντήρηση
  Το CobotMat CP-11 ενσωματώνει τα 30 χρόνια μας στην ανάπτυξη ρομποτικών συστημάτων και συνδυάζει έξυπνο σχεδιασμό, υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτική κατασκευή, παρέχοντας αυξημένη παραγωγικότητα, υψηλή ακρίβεια, ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας και πολύ χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.
 • Γρήγορο ROI
  Η επιστροφή της επένδυσης για το CobotMat CP-11 είναι εξαιρετικά γρήγορη, γεγονός που το καθιστά προσιτό ακόμα και για μικρότερες επιχειρήσεις.

Βίντεο

Φωτογραφίες

Φόρμα επικοινωνίας

Παρακαλώ επιλέξτε
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Παρακαλώ συμπληρώστε
Παρακαλώ συμπληρώστε
Παρακαλώ συμπληρώστε
Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε
Invalid Input
Invalid Input